Terug naar de resultaten
Onder bod
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Koopprijs € 1.400.000,- k.k.
020-4203200

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 502 m²
Lees meer

Omschrijving

Te koop solide belegging waaraan u in de toekomst nog waarde kunt toevoegen in combinatie met een leeg casco pand met woonbestemming.

Het ene object bestaat uit een verhuurde winkelruimte en een verhuurde zelfstandige bovenwoning. De winkel is verhuurd aan een buurtsuper. De winkel is...
Lees meer

Omschrijving

Te koop solide belegging waaraan u in de toekomst nog waarde kunt toevoegen in combinatie met een leeg casco pand met woonbestemming.

Het ene object bestaat uit een verhuurde winkelruimte en een verhuurde zelfstandige bovenwoning. De winkel is verhuurd aan een buurtsuper. De winkel is groot circa 195 m², bestaande uit een kelder van circa 40 m² en een winkelruimte op straatniveau van circa 155 m². De woning is gelegen op de eerste verdieping, heeft een eigen opgang, een groot dakterras van circa 36 m² en is groot circa 75 m². In de naastgelegen bebouwing is de kapverdieping bij de woningen getrokken en naar achteren uitgebouwd. Verkoper heeft niet onderzocht of dit voor het verkochte ook mogelijk is.

De totale huuropbrengst bedraagt € 32.220,- exclusief btw per jaar. De huurovereenkomst van de buurtsuper loopt van jaar op jaar. De huurovereenkomst van de woning loopt voor onbepaalde tijd (niet geliberaliseerd).

Het andere pand is een casco object met woonbestemming. Het pand heeft twee huisnummers en twee toegangsdeuren. Door de ligging op de hoek treedt er veel daglicht toe in het pand. Diverse indelingsvarianten zijn mogelijk. Hierdoor is het pand ook uitermate geschikt om op te delen in kleine stadswoningen. Het gebruiksoppervlakte van het geheel is circa 232 m² onderverdeeld in een kelder van circa 16 m², begane grond van circa 73 m², eerste verdieping van circa 74 m² en een tweede verdieping van circa 65 m².

De panden zijn gelegen aan de Sperwerlaan 35-37 en het Kraaienplein 4-6 in Amsterdam-Noord nabij de noordelijke uitgang van de IJ-tunnel en nabij metrostation Noorderpark (Noord/Zuidlijn). De panden zijn gelegen in een winkelstrip die voorziet in de dagelijkse boodschappen op buurtniveau. De verdere omgeving kenmerkt zich voornamelijk door woningen. Het pand is gelegen aan de rand van de populaire Van der Pekbuurt en nabij het Hamerkwartier.

Koopsom:
€ 1.400.000,- kosten koper.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Amsterdam
Sectie: K
Nummers: 3796 en 3756
Groot: 1 are 67 centiare en 89 centiare

Eigendomssituatie:
Het voortdurend recht van erfpacht ingaande op 16 februari 1914, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Het lopende tijdvak is 50 jaar en lopende tot en met 15 februari 2039.

De algemene voorwaarden gemeente Amsterdam 1915 zijn van toepassing.

Erfpachtcanon:
De canon wordt in het lopende tijdvak niet geïndexeerd. De canon bedraagt € 653,44 per jaar en bedraagt € 435,62 per jaar.

Bestemming:
De objecten zijn gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Oud Noord’, vastgesteld op 10 augustus 2010. De bestemming van het object is: Wonen 1 met functieaanduiding Detailhandel 1 = detailhandel en dienstverlening toegestaan. Bouwhoogte 9 meter goothoogte 6 meter.

Levering:
In overleg. Sperwerlaan 35-37 in verhuurde staat onder gestandsdoening van de lopende huurovereenkomsten. Kraaienplein 4-6 in casco staat leeg en ontruimd vrij van huur en gebruik.

Bijzonderheden:
- Erfpacht;
- Bouwjaar 1924 (BAG);
- Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
- Verkoper heeft het verkochte nimmer zelf in gebruik gehad;
- Kadastrale percelen worden opnieuw ingemeten. Eventuele over dan wel ondermaat wordt niet verrekend;
- Oplevering in overleg 'as is'.

Voorbehoud:
Alle genoemde informatie is vrijblijvend en is enkel bedoeld tot het uitnodigen voor het doen van een bieding. Alle onderhandelingen die worden gevoerd zijn onder voorbehoud goedkeuring verhuurder en toestemming eigenaar.

Voor aanvullende informatie:
GAmakelaars uw bedrijfsmakelaar voor Groot Amsterdam en omstreken
Dukdalfweg 60
1041 BE Amsterdam
tel: 020-4203200
Overdracht Status Onder bod Koopprijs € 1.400.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 502 m² Woonoppervlakte 232 m² Perceeloppervlakte 256 m² Diversen Locatie toelichting De panden zijn gelegen aan de Sperwerlaan 35-37 en het Kraaienplein 4-6 in Amsterdam-Noord nabij de noordelijke uitgang van de IJ-tunnel en nabij metrostation Noorderpark (Noord/Zuidlijn). De panden zijn gelegen in een winkelstrip die voorziet in de dagelijkse boodschappen op buurtniveau. De verdere omgeving kenmerkt zich voornamelijk door woningen. Het pand is gelegen aan de rand van de populaire Van der Pekbuurt en nabij het Hamerkwartier. Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Amsterdam
Leegstand (m²)
232 m²
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
3
Oppervlakte
502 m²
Aantal huurders
2
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 32.222,-
Resterende looptijd contract
24 maanden
Bruto aanvangsrendement
5%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.