GA Makelaars

Dukdalfweg 60
1041 BE Amsterdam
Tel: 020-4203200
info@gamakelaars.nl
Contactweg 133, 1014 BJ Amsterdam, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 1.750.000,- k.k.
Contactweg 133 in Amsterdam 1014 BJ

Omschrijving

In Amsterdam West op het “Alpha Business Park” staat dit moderne kantoorgebouw met aangrenzende bedrijfsruimte te koop. Het is een representatief gebouw met goede parkeervoorzieningen en een zeer gunstige ligging ten opzichte van diverse belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer. Het Alpha Business Park ligt in een zakelijke omgeving met soortgelijke bedrijfscomplexen. In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Staples, Deloitte, Cordares, KPN, DELL, Deloitte, UPC en Reed Elsevier. Binnenkort wordt in het zuidelijke gedeelte van het gebied aangevangen met woningbouw.

Kerngegevens
Te koop bedrijfspand met 7 parkeerplaatsen, bestaande uit:
- circa 566 m² bedrijfsruimte op de begane grond,
- circa 213 m² kantoorruimte- showroom op de begane grond alsmede
- circa 215 m² kantoorruimte op de eerste
- circa 222 m² kantoorruimte op de tweede verdieping (exclusief tussenverdieping).
- Op het object zijn circa 80 zonnepanelen geplaatst.

Bereikbaarheid
- Per openbaar vervoer. Het metrostation Isolatorweg ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het object. Vanaf dit metrostation is het NS-station Amsterdam Sloterdijk (reistijd ca. 7 minuten) goed bereikbaar. Vanaf de nabijgelegen bushalte Transformatorweg is het NS-station Amsterdam CS in ca. 20 minuten bereikbaar.
- Per auto. De bereikbaarheid van het object per auto is zonder meer goed te noemen. Via de Contactweg en Transformatorweg zijn de A10 en de A5 in slechts enkele autominuten bereikbaar. Via de A10 zijn zowel het centrum van Amsterdam als de Zuidas goed bereikbaar.

Opleveringsniveau
Kantoren:
- representatieve entree;
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels vloerverwarming/radiatoren;
- airconditioning (deels);
- vloerbedekking en scheidingswanden;
- centraal trappenhuis;
- alarminstallatie;
- mechanische ventilatie;
- te openen ramen;
- kabelgoten t.b.v. data- en telefonie;
- sanitaire voorzieningen en pantry per verdieping.

Bedrijfsruimte
- afgewerkte betonvloer;
- verlichtingsarmaturen;
- dubbele overheaddeur;
- lichtstraat;
- plafond luchtverhitters;
- vloerbelasting 2.000 kg/ m².
- entresolvloer (deels).

Op het dak van de bedrijfsruimte liggen circa 80 zonnepanelen.

Koopsom:
€ 1.750.000,-- k.k.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Sloten (N.H.)
Sectie: K
Nummer: 3313
Appartement index: A18 tot en met A22 en A62 tot en met A68

Zakelijk recht:
Het voortdurende recht van erfpacht uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot en met 01 september 2050. De algemene voorwaarden gemeente Amsterdam 1994 zijn van toepassing. Het object is bestemd voor showroom- kantoor, bedrijfshal en parkeren. Maximaal 30% kantoor ten behoeve van het gevestigde bedrijf.

Erfpachtcanon:
Afgekocht voor het lopende tijdvak derhalve tot en met 01 september 2050.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Alfadriehoek’, vastgesteld op 03 juli 2013. De op de plankaart voor Bedrijf-1 aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven die vallen in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de van deze regels deel uitmakende Staat van Inrichtingen bestemmingsplan Alfadriehoek, met uitzondering van bedrijven die vallen onder artikel 2 van het Besluit externe veiligheid inrichtingen en met uitzondering van inrichtingen en bedrijven die worden begrepen in het Besluit omgevingsrecht, bijlage I, onderdeel D. Maximaal bebouwingspercentage 75% en maximale bouwhoogte 19 meter.

Oplevering:
Leeg en ontruimd vrij van huur en gebruik rond 01-01-2020. Bij eerdere levering zal het object onder gestanddoening van de vigerende huurovereenkomsten worden geleverd. In het object zijn de navolgende gebruikers gehuisvest:
- Loodgietersbedrijf ReVe B.V.;
- Verkeersacademie;
- Premark.

Voorbehoud:
Alle genoemde informatie is vrijblijvend en is enkel bedoeld tot het uitnodigen voor het doen van een bieding. Alle onderhandelingen die worden gevoerd zijn onder voorbehoud goedkeuring verhuurder en toestemming eigenaar.

Voor aanvullende informatie:
GAmakelaars uw bedrijfsmakelaar voor Groot Amsterdam en omstreken
Dukdalfweg 60
1041 BE Amsterdam
tel: 020-4203200
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.750.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting per 01-01-2020 vrij van huur en gebruik of eerder in verhuurde staat. BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1218 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 625 cm Oppervlakte kantoorruimte 652 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 7 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 566 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte