GA Makelaars

Dukdalfweg 60
1041 BE Amsterdam
Tel: 020-4203200
info@gamakelaars.nl
Papaverweg 23, 1032 KE Amsterdam, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 1.850,- p.m.
Papaverweg 23 in Amsterdam 1032 KE

Omschrijving

Unieke bedrijfsruimte van circa 450 m² met veel daglicht en gelegen aan het binnenwater!

Te huur; industriële bedrijfs-, kantoor-, showroom- of winkelruimte gelegen aan de Papaverweg 21-25 te Amsterdam. Het zelfstandige object is circa 450 m² groot. De unit wordt tijdelijk, tot 31 december 2020, tegen aantrekkelijke condities aangeboden.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat derhalve voorzien van:
- eigen entree;
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- centrale verwarming;
- sanitaire voorziening;
- elektrische installatie.

Verhuurbare vloeroppervlakte:
Het gehuurde betreft een zelfstandige bedrijfsruimte van circa 450 m².

Omgeving:
Noord aan het IJ is de upcoming woon/werk plek voor Amsterdammers die de stad niet willen verlaten. In Noord heb je ruimte, gezelligheid en heb je alles dichtbij: festivals, winkels, sport, bedrijven, binnenstad, recreatie, het Centraal Station en een betaalbare werkruimte. Kortom: Noord aan het IJ is een slimme keuze.

Bereikbaarheid:
Het object is aan het begin van de Papaverweg gelegen nabij het Mosplein De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is uitstekend met de Noord-Zuidlijn, diverse buslijnen die stoppen op de Klaprozenweg alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer.

Kortom een uitstekende bereikbaarheid en dichtbij het centrum!

Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam
Sectie K
Nummer 7153
Groot 4 are 72 ca

Parkeren:
Tegen betaling op de openbare weg. Eventueel is er een mogelijkheid om een garage in het naastgelegen pand te huren, deze garage biedt plek voor maar liefst 5 auto’s.

Aanvangshuurpijs:
€ 1.850,- per maand. De huurprijs dient vermeerderd te worden met servicekosten en btw.

Servicekosten:
Nader te bepalen. De servicekosten dienen vermeerderd te worden met BTW. Huurder is voor wat betreft elektra en water direct aangesloten op de nutsvoorzieningen en dient hier zelf contracten voor af te sluiten met de nutsbedrijven.

De verwarming zal middels servicekosten worden afgerekend.

Huurtermijn:
Een huurperiode tot 31 december 2020.

Huuringangsdatum:
In nader overleg, doch spoedig beschikbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100), met een minimum van 2,5%.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en btw.

Bestemming
Het object heeft de enkelbestemming Gemengd. De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen b. bedrijven c. kantoren d. detailhandel e. consumentverzorgende dienstverlening f. horeca I, III, IV en V g. ontspanning en vermaak h. maatschappelijke dienstverlening i. creatieve functies j. tuinen en erven k. gebouwde en ongebouwde parkeervoorzieningen l. wegen ten behoeve van de ontsluiting van gebouwen m. groenvoorzieningen n. infrastructurele voorzieningen.

Naast bovengenoemde bestemmingen is ook detailhandel toegestaan.

Huurvoorwaarden:
De voorwaarden zijn, afhankelijk van de bestemming waarvoor huurder opteert, op basis van de meest recente versie van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art 7:230a BW, zoals deze is opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de daarbij behorende bepalingen alsmede eventuele door eigenaar aan te geven aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding.
Een overeenkomst kan pas tot stand komen na goedkeuring en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

GA makelaars uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.850,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting doch spoedig BTW van toepassing Ja Servicekosten € 10,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 450 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 300 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 450 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte