Terug naar de resultaten
Onder optie
Hamerstraat 24 in Amsterdam 1021 JW

Hamerstraat 24

1021 JW Amsterdam
Huurprijs € 45.000,- p.j.
020-4203200

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 340 m² In units vanaf 340 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Te huur kantoorruimte gelegen aan de Hamerstraat 22-24 te Amsterdam. Het zelfstandige kantoor is groot circa 340 m² verdeeld over de begane grond, eerste en tweede- kapverdieping. De ruimte is onderverdeeld in functionele kamers op de eerste verdieping en een open ruimte onder de kap op de tweede...
Lees meer

Omschrijving

Te huur kantoorruimte gelegen aan de Hamerstraat 22-24 te Amsterdam. Het zelfstandige kantoor is groot circa 340 m² verdeeld over de begane grond, eerste en tweede- kapverdieping. De ruimte is onderverdeeld in functionele kamers op de eerste verdieping en een open ruimte onder de kap op de tweede verdieping. De unit wordt tijdelijk, voor in eerste instantie maximaal drie jaar, tegen aantrekkelijke condities aangeboden.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat derhalve voorzien van:
- eigen entree;
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- centrale verwarming;
- sanitaire voorzieningen;
- elektrische installatie;
- pantry;
- huidige vloerbedekking;
- databekabeling.

Verhuurbare vloeroppervlakte:
De zelfstandige kantoorruimte is circa 340 m² groot, gelegen op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.

Omgeving:
Het Hamerstraatgebied is met haar gunstige binnenstedelijke ligging aan het IJ een hotspot voor creatieve en licht industriële bedrijven geworden. Het gebied transformeert van een industriële omgeving naar een gemengd gebied waar een grote diversiteit aan functies samenkomt.

Bereikbaarheid:
Het Hamerstraatgebied is fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is uistrekend met de Noord-Zuidlijn, diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.

Kortom een uitstekende bereikbaarheid en dichtbij het centrum!

Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam
Sectie K
Nummer 4578
Groot 10 a 92 ca

Parkeren:
Tegen betaling op de openbare weg. Per 5 werknemers 1 vergunning voor bedrijven .

Aanvangshuurpijs:
€ 45.000,- per jaar. De huurprijs dient vermeerderd te worden met servicekosten en btw.

Servicekosten:
Nader te bepalen. De servicekosten dienen vermeerderd te worden met btw. Huurder is direct aangesloten op de nutsvoorzieningen en dient hier zelf contracten voor af te sluiten met de nutsbedrijven.

Huurtermijn:
Een huurperiode van maximaal 5 jaar.

Huuringangsdatum:
In nader overleg, doch per 01 januari 2019 beschikbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en btw.

Huurvoorwaarden:
De voorwaarden zijn, afhankelijk van de bestemming waarvoor huurder opteert, op basis van de meest recente versie van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art 7:230a BW, zoals deze is opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de daarbij behorende bepalingen alsmede eventuele door eigenaar aan te geven aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding.
Een overeenkomst kan pas tot stand komen na goedkeuring en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.
Overdracht Status Onder optie Huurprijs € 45.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting doch spoedig BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 340 m² Diversen In units vanaf 340 m² Locatie toelichting Het Hamerstraatgebied is met haar gunstige binnenstedelijke ligging aan het IJ een hotspot voor creatieve en licht industriële bedrijven geworden. Het gebied transformeert van een industriële omgeving naar een gemengd gebied waar een grote diversiteit aan functies samenkomt. Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
340 m²
In units vanaf
340 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Turnkey
Ja
Route van naar Hamerstraat 24, 1021 JW Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.